Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
squadomban volt egy speed nova én meg volttal voltam (jól hangzik
) a vége 460kill lett, T1es voidban, de akkor is csak pislogtam a végén, ahogy spawnoltak úgy robbantak szét szó szerint, kegyetlen látvány volt még a térképen is, mondjuk voltal T1ben simán lehet 300 feletti killeket produkálni btwjáték közben volt egy pecs, és nekem úgy tűnt mintha emeltek volna a kill követelményen, mert míg benn voltam addig ilyen 75-t kellett teljesíteni, aztán meg pecs után 150et, vagy lehet benéztem valamit, de nekem baromira ilyen érzésem volt/van
pár érdekesség:
- T3ban droppol egy váll páncél - ami lényegében egy corpus sisak átszúrva valami fegyverrel - ilyen mini redeemernek tűnik
- rewardként esik érme model (adott granum crown-nak megfelelő) is amit liseten ki lehet tenni díszítő elemnek
- ritkábban előbukkan ezen az új tileseten egy corpus szobor amivel ha interactolsz egy coinnal akkor kapsz egy lore bejegyzést (+ha felmész az emelvény csúcsára akkor egy szöveget is hallhatsz) ill mission végén egy ugyancsak liset-et díszítő tábla elemet rajta képekkel - ezt én többször megcsináltam, eddig 5 coinnal, először csak a 3 alappal (T1/T2/T3), majd megint elkezdtem bedobáltni őket ebben a sorrendben, nem tudom h van e 3. szett majd meglesem - ugye eddig első és második sorozotatban bedobott érmékkel mindig mást oldottam fel, ami még fontos h egyszerre csak egy játékos tudja aktiválni / játék
- vannak fortunás emberkék kikötözve akiket coinokkal lehet kiszabadítani, és standinget ad... picit értelmetlennek látom, mert legtöbbször elfutunk mellettük de csak otthagyjuk őket
- van több interactolni való is ezen az új tileseten, pl szemét ürítő, hajó kioldó, sokan csak rohannak, de nem néznek körül - pedig lehet látni pár érdekességetbehozhatnák amúgy a változó rewardos rendszert, h mixelve lehetne minden félét játszani, nem halnának ki az adott tilesetek, meg játékmódok, picit ezzel fel tudnák dobni ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a vége