Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
A végén csak rákényszerülök az Arbira... Majd összedobok egy build-et. Csiszoltam az Ignis Wraith-on. Durva 120+. Van Kronen Prime meg Orthos Prime élet visszatöltős. Mindkettő nagyon jó lett. Lehet összerakok egy Inaros-t.
Tegnap kidobáltam a junk mod-okat. Volt sok 200+ lett is vagy 20k Endo és még mindig akad sok duplicate. Szobrokat el is felejtettem, van egy csomó. Forma meg hát most már plat-ért veszem. Krumplikat is. Eximus-okat is. Ez van.Volt olyan MR14 aki nagyon jól nyomta az Eidolon-t. Kit mi érdekel meg mibe invesztál. Vinnélek, de ha ketten botladozunk az nem jó. Klánból meg Alliance-ból kéne 2 erős mellénk. Menj oda ahogy kezdődik az este vagy pár perccel később. Indítsd a Tridolon vadászatot és esélyes, hogy tapasztaltakat kapsz. Én így csinálom. Terry az semmi. Ott nem tanul senki semmit meg. Redeemer-t kitapasztalod akkor ha nem nyomkodod mindig, kicsit vársz akkor csak lő.
Bounty-kat nem szeretem bevallom, ha nagyon kell megcsinálom, de én már a mod-okat is inkább megvettem.
Toroid farm meg Nekros + booster-ek. Invesztálj, hogy időt spórolj. Alert szintet hagyd felmenni 4-esre. Ne ölj meg mindenkit. Ilyen 50-et ki lehet szedni nagyon gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest