Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Maxolva nem rossz. De most van 4 kész Frame amiket fel kell húznom meg végre szeretnék eljutni a Neptunra, Uránuszon vagyok, még kell pár dolog a Junction-höz.
Ignis van bár nem Wraith de megteszi. Kész van a Wukong Prime is szóval ha azt felhúzom kapja is a Forma-t csak majd néznem kell build videót hozzá. Nightwave ad polarizálásért sok pontot most. Egy Reaktort is kapni fog. Meg van még egy másik azt nem tudom mire tegyem. Az Ignis szerintem megkapja a Catalyst-et.
Én elvagyok bőven a játékban. Közben próbálom az Invasion küldetéseket is csinálni ha ad jót. ESO-t is ki kéne próbálnom Nightwave miatt. Relic-eket is kéne nyitogatni. Nincs ennyi időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest