Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Szindikátusokkal várj még, én is korán kezdtem bele, hiba volt...
Az van, h mindenki vkinek a barátja, vkit meg utál. Mások is vkinek a barátai, vkit meg utálnak. Na most ha vkinek dolgozol (felrakod a sigilt, elfogadod a küldit, akármi), akkor aki őt utálja, annál esik a rangod. És van az a szint, amikor ilyen bérgyilkos osztagot küldenek rád: ez történt velünk tegnap, az ancient healerek bumm jöttek, oszt osztottak...
Szal. elején ez tutira nem hiányzik, várnék még vele. Mellesleg a modokat meg lehet venni platért, szal. végül felesleges is.
Lesznek majd küldik, amiket szindikátus rangtól függetlenül megkapsz, ilyen a new loka shrine és a last gambit a perinéktől.Endora tipp: secondary-t sokáig nem használtam, sem sg-t, ezekből ami nem sárga, az mehet endoba. Rengeteg duplád lesz, van, amiből jó ha van több, majd tapasztalod, de a többi endo.
Credit: küldik... majd eljutsz a Gabii-ra, survival. Első 5 percre ad 22-28k-t. Kezdetben ennél gyorsabb nincs. Később lesz a neptune-on index, nem tudom, h be tudlak-e vinni, ha igen, akkor dőlj hátra, lesz píz lóvéra

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Metal topik
- Fejhallgatós találkozó
- Tápos kibeszélő offtopik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest