Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickeffe
aktív tag
Nekem kicsit úgy tűnik mintha a "bevásárlás" óra nagyon fontosnak éreznék, hogy minden héten fel tudjanak mutatni valamit a részvényeseknek. Mindegy hogy az faszság-e vagy sem, át lett-e gondolva vagy sem. Pl. az extractort sem értem miért kellett az az archwing nodeoktól függővé tenni, sokan, köztük én sem játszok nagyon ezzel. A dark sector nodeoktól pl ha jól emlékszek nem függtek az extractorok. A képességek meg "varázslatok" miért kell belevinni erőltetett fizikát (LoS)?
Egyébként meg így sokan minél hamarabb újabb framet keresnek, esetleg ugye költenek is rá ami meg pénz, máris lehet mutogatni a nyereséget. Kérdés hogy ez hosszútávon helyes lépés-e. Aki besokall az lelép, jönnek új emberek akik csak az újat látják, nem tudják mi volt így nem is hiányolják.
Lehet, hogy rosszul látom, de nagyon kezd elszaladni velük a ló. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest