- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
egyedülülő
üzenetére
Engem is felvehetsz :-) durma77 vagyok jatekban is...
En ugyebar most ujrakezdtem a jatekot de a regi karakterrel. Szereztem is egy kubrowt. Raksa lett szoval valahol elegedett vagyok... Bent van mind a ket kepessege de a protectet meccsenkent 1szer hasznalja a howl kepesseget pedig meg sose lattam... Emellett akadt eg kis problemam... A mag primehoz kell meg egy system.... Ezt viszont nem adja ki. Raadasul a survivalokat alig birom kitolni valameddig.. Regen soloban toltam sokszor most csapatban sem megy.. t1 35 percig megy t2be nem jartunk.. t3 15 percnel majdnem bukott lett mert elfogyott az oxigen... Barmit lattunk megoltuk de nem eobnk oxigenakkot.... Help pls!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs