Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Na raneztem tegnap az ujdonsagokra, hat vannak rendesen, erdekes ez az uj upgrade rendszer. Ahogy neztem figyelni kell melyik slotba rakod a cuccokat, attol fuggoen hova rakod oket atvalt pirosba vagy kekbe es megjelenik egy szam mellette, meg par slotnal vannak valami jelek is, ha valaki rajon vagy utana olvas mit hova erdemes pakolni legyen szives ossza meg, mert ezt meg nem nagyon vagom es szerintem nem vagyok egyedul.

Ja a masik, hogy szokatlanul sokat bugolt a jatek, nem tudtam kuldetest befejezni, kifagyott, laggolt, nem talalt meccset, ti tapasztaltok hasonlo jelensegeket?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest