Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#1397) tomsics: Nincs mit.
Közben rájöttem, hogy igazából bármelyik magasszintű defense pálya jó hozzá, csak megfelelő csapat kell, akik sokáig bírják. Infestedek ellen nagyon kell egy Vauban meg Nova a csapatba, Corpus és Greener ellen meg leginkább a Frost nélkülözhetetlen.(#1398) MichaelSD: Szerintem abba külön erőforrásokat ölnek, hogy senki se azt kapja, amire szüksége van.

(#1400) Viper26: Az új patch-el nagyon sok mindent elcsesztek a játékban sajnos. Már egy hajszál választott el, hogy vegyek platinumot, de most valahogy örülök, hogy nem tettem. Nagyon unbalanced lett és sok a bug. Erre csak rátesz, hogy ugyanolyan unfair módon sorsolja ki a jutalmakat, mint régen ami ezekkel a nehezítésekkel rengeteget ront a játékélményen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Közben rájöttem, hogy igazából bármelyik magasszintű defense pálya jó hozzá, csak megfelelő csapat kell, akik sokáig bírják. Infestedek ellen nagyon kell egy Vauban meg Nova a csapatba, Corpus és Greener ellen meg leginkább a Frost nélkülözhetetlen.