Hirdetés
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
vaakuum
üzenetére
Nekem is a Volt az utolsó a sorban...egyedül a második szkillje jó néha valamire, meg még élvezhető is néha-néha, mikor ott guggolunk a pajzs mögött hárman-négyen, de ez is csak magas szintű neminfested térképeken... negyedik szkillt meg csak akkor érdemes, ha jól el lehet bújni, hogy senki se lássa, mi készül
! Aztán ott van ugye az effektje, ami aztán már a játék születésekor is heveny idegrohamot indított el mindenkinél, hiába foldozták... ráadásul néhányan még szpemmelték is szépen. Nálam úgy lett harmic a Volt, hogy be sem raktam a negyedik szkillt, tényleg gáz.szerk: szerintem. Van olyan ismerősöm, aki meg semmilyen másik warframe-mel nem játszott hónapokig, csak Volttal... szóval ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Battlefield 6
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Tesla topik
- BestBuy ruhás topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Aztán ott van ugye az effektje, ami aztán már a játék születésekor is heveny idegrohamot indított el mindenkinél, hiába foldozták... ráadásul néhányan még szpemmelték is szépen. Nálam úgy lett harmic a Volt, hogy be sem raktam a negyedik szkillt, tényleg gáz.