Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Rákerestem és rengeteg ember járt így márciustól idáig. Valahány rákérdezett, azt a választ kapták, hogy biztos csaltak vagy hackelték a programot. Azért ez gáz, nem válasz.
Ráadásul olyasmiket találtam, hogy egy csomó féle SDK-ra ugrik a program, mint ha az hacker cucc lenne. WTF? Hogy lehet ilyen rossz védelmet csinálni???
Olyat is olvastam, hogy valaki tisztázta a supporttal a dolgot ... majd kb. 1 nap után újra kivágta az automata rendszer.
Most le is törölhetem az SDK-kat, de ha valaki ezzel foglalkozik vagy tanul, akkor a Warframe-nek beáldoz egy külön hó-tiszta rendszer partíciót vagy mi? Viszont nem használtam se hack cuccot, se cheat cuccot sem, nem vagyok jenki, sose éreztem szükségét ilyennek online játéknál. De ez marha frusztráló, hogy mire belejönnék, rájövök mi merre hány méter, köv. páncélt merre fejlesszem, addigra kitesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Rekordrajt ide vagy oda, elbocsátások jönnek a Battlefield-stúdióknál
- Gumi és felni topik
- World of Warships
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest