Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#1015) vaakuum


vaakuum
addikt

Létezik egy új mod-kártya, az [Ice Storm], ami nemcsak elementál sebzést ad a pisztolynak, hanem tárkapacitást is. ÉS ahogy nézem, sokkal durvábban, mint a jó öreg [Slip Magazine].

A Slipmag az elvileg 25%-nál már ad +2 lőszert a Lexnek (ez a 6 lőszeres alapot figyelembe véve 1.5 lőszer, amit gondolom, fölfelé kerekít a rendszer). Namost a fullos Ice Storm az 40%, ez LEX-re lefordítva 2.4 lőszer, amit még éppen lefelé kerekít, ha ésszerűek akarunk lenni, viszont +40% elementál sebzés ott van mellette bónuszban. Arról nem is beszélve, hogy mindkettő ugyanannyi fejlesztési pontot igényel, csak az ice-strom kettős hatású !!!

Viszont keverve a kettőt, a lex tárkapacitását elvileg fel lehet vinni 10-ig, ami már eléggé mácsó, bár eddig is csak a normál 6-ot használtam (és szerintem igazából nagyon kevés a fegyverhez a felhasználható mod-slotok száma, még vagy 2-3 kártyát bele tudnék tömni a LEXbe, ha lenne elég slot).

Lehet nem kellett volna olyan hamar eladni a sörétes pisztolyt, duálban érdekes lehet ezzel a moddal.

"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.