Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sixkiller6
őstag
ugye együléses gépekbe nem kell gunnert képezni? mármint h arra ne költsek pontot, igaz?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
kösz a "pixelkukkolós snipefest" kifejezésért, tökéletesen leírja amit én akartam mondani. nem is értettem a világot, amikor hatezer kilométerről kellett volna vmi homok színű környezetben, homokszínű háttér előtt egy homokszínű ellenfelet észrevennem és kilőnöm.
mondasz vmit az RB móddal, adok neki még egy esélyt
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
válasz PAtr0n #11288 üzenetére
AB
egyszerűen nem áll össze nekem a játék, megyek, nem rusholok előre, megyek a tömeggel, megállok egy pillanatra nézelődni, esetleg kiszúrok egy sziluettet, próbálnám kivenni a tank és környezete közötti különbséget, kevés sikerrel, kapok egy lövést vhonnan, vége. köv tank.- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
üdv, nagyon láma kérdésem/bajom lenne. wot-ot a kezdés óta nyomom, kb 30k csatával, nagyon jó stattal, szóval nem vagyok béna.
de ebben az a bajom, hogy egyszerűen nem látom az ellenfeleket, 3 helyről lőnek, de egyszerűen nem látom a tankokat,
nem értem mások hogyan csinálják. mit csinálok rosszul?- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
válasz Sixkiller6 #5330 üzenetére
vagy kitolja a maxot, és meg is kapom azt, amivel kitolta? akkor hol is látom az aktuális szintemet?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
a továbbképzéssel (qualification) ugyebár mindenféle módosítót lehet kapni a tulajdonságokra, kérdés, hogy ilyenkor a maximum fölé is tud menni? ha egy max50en tulajdonság 20on áll, és kap 30 bónuszt a képzéssel, akkor érdemes még beletolni? vagy az 50 max az így el is van érve és ennyi?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
kis segítséget kérnék, ha jól értem most az 1.41-gyel lehet tankkal játszani, ha pl vettem egy SdKfz 140/1 and T-26E - Starter Pack-ot (ezt tettem én). kérdésem hogyan? Tank battles fülön azt mondja nincs megfelelő gépem... de most vettem a fenti pakkot. mit csinálok rosszul?
szerk: hülye vagyok, meg is kell venni a legénységet a tankhoz, csak akkor tudom kiválasztani
[ Szerkesztve ]
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
1.39-ben mit műveltek a Chaikával? alig fordul, lomha... nem?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
láma kérdés, de lehet gépet eladni?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
két gyors kérdés: a spiteken miért nincs combat flap beállás? csak landing és raised
2, AB módban tier2-3 környékén mennyi szerzett pont számít kb jónak, olyan 1500?- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
vki squadban késő délután/estétől?
- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
srácok lehet bármit azzal tenni, hogy a kép folyamatosan inog, mintha rángatnám az egeret és nézelődnék, konkrétan fáj a szemem tőle pár perc után és hányingerem lesz.
nem is értem hogy ez mi akar lenni.- no es importante -
-
Sixkiller6
őstag
üdv, régi wot-osként gondoltam megnézem ezt is (bár igazán a ground forces-re várok), változó lelkesedéssel játszom, néha unalmasnak tűnik, pláne amikor sorozatban one-shotolnak, de aztán csak leülök megint.
szóval kérdésem az lenne, hogy ér-e bármi negatív hatás, ha egy csatában már kihaltam de az még folyik, kilépek, és ugyanazokkal a gépekkel új csatát kezdek.
Mintha az lenne az érzésem, hogy ilyenkor a megnyert fejlesztési pontokat nem kapnám meg az első meccs után.
remélem nem így van, de jó lenne biztosra tudni.- no es importante -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2020 - Használt
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest