Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz Gyula84 #11222 üzenetére
Most a nagy szamuráj patch után javítgatnak, amit szerintem nagyon elkapkodtak. Alig volt teszt és már be is tolták. Persze a biznisz az biznisz: jöttek az ünnepek - legyen mit vásárolni a népnek. Aztán most meg nem győzik foltozni a sok hibát.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Gyula84 #11193 üzenetére
Nemrég újíthatták be, a mostani frissítést már az intézte, ha megnézed a tálcán ott van egy gaijin net agent nevű progi, be lehet állítani milyen időközönként ellenőrizze a frissítést, illetve ki lehet lőni. De minden gépindításkor automatikusan újraindul. Engem jól megszivatott: korlátozott adatmennyiségű mobilnetem van, éjszaka van némi plussz - olyankor szoktam a nagyobb letöltéseket intézni. Most is így akartam, mikor megláttam az új patch-et, de ez a kis szemét lehúzta szépen a háttérben azt az öt-hat gigát mire észrevettem.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest