Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tomb Raider Remastered I-III
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Az F4U-1c tényleg marha jó gép
924 db 20mm-es cannon a világ végéig elég majdnem . Sosem fogytam még ki belőle egy RB meccs alatt sem. Ráadásul ha mind a 4 betalál egy vadászba, akkor annak 90%, hogy annyiB-25-höz hozzászólva: Jó gép, ha a lövészek is ki vannak fejlesztve, akkor erős a védelme is. Csak arra kell figyelni, hogy a hasa felől ne támadjanak, ott védtelen (oroszokkal be szoktam játszani ). Ha szemből jönnek, akkor az 5 vagy 6 db 12,7-es M2-es mindent visz . Sokat használtam a B-25-öst, meg voltam vele elégedve. Most visszatértem az A-20G-hez, arra lehet tenni rakétát, a védelme meg 2 lövésszel is elég erős
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
Jajj de imádom én ezt a japó csodát, tudom hogy AB nevetséges, de legutóbb Wake Island-on 7 kill gond nélkül zsinórban. Sok idióta, jön szemből, kitérek lazán, és pár mp múlva a picsájában vagyok. Ráadásul sikerült egy jó skuló kombót kitapasztalni hozzá, szakítok vele. Az tetszik még, hogy nézem a tabellát játék közben, kábé én vagyok az egyedüli japán, és vezetek
Matchmakingnél is mindig nézem, hogy japó játékos alig várakozik. Minden esetre jó velük alázgatni.
Viszont szerintem van egy bugom:
Ki-102 otsu. Viszem minden meccsre, de amikor ki akarom választani halál után köv. gépnek, mindig pofázik, hogy 12.7mm-es sukólól 0 van betöltve, így nem játszhatok vele. Holott az auto refill ammo be van pipálva. Elég alap még szegény, szóval arra a puskára nincs is fejlesztés még. Szóval ezt rohadtul nem értem, így hogy a picsába játszak vele?"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fűnyíró topik
- Apple notebookok
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xbox Series X|S
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Apple Retina Macbook Air 13 - 2019 - Használt, szép állapot
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA/INGYENFUTÁR!!!
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest