Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Francia91

veterán

válasz RG4L #5097 üzenetére

Az F4U-1c tényleg marha jó gép :C
    924 db 20mm-es cannon a világ végéig elég majdnem :). Sosem fogytam még ki belőle egy RB meccs alatt sem. Ráadásul ha mind a 4 betalál egy vadászba, akkor annak 90%, hogy annyi

B-25-höz hozzászólva: Jó gép, ha a lövészek is ki vannak fejlesztve, akkor erős a védelme is. Csak arra kell figyelni, hogy a hasa felől ne támadjanak, ott védtelen (oroszokkal be szoktam játszani :) ). Ha szemből jönnek, akkor az 5 vagy 6 db 12,7-es M2-es mindent visz :). Sokat használtam a B-25-öst, meg voltam vele elégedve. Most visszatértem az A-20G-hez, arra lehet tenni rakétát, a védelme meg 2 lövésszel is elég erős :)

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

• PAtr0n

addikt

válasz RG4L #5097 üzenetére

Jajj de imádom én ezt a japó csodát, tudom hogy AB nevetséges, de legutóbb Wake Island-on 7 kill gond nélkül zsinórban. Sok idióta, jön szemből, kitérek lazán, és pár mp múlva a picsájában vagyok. Ráadásul sikerült egy jó skuló kombót kitapasztalni hozzá, szakítok vele. Az tetszik még, hogy nézem a tabellát játék közben, kábé én vagyok az egyedüli japán, és vezetek :D
    Matchmakingnél is mindig nézem, hogy japó játékos alig várakozik. Minden esetre jó velük alázgatni.
    Viszont szerintem van egy bugom:
    Ki-102 otsu. Viszem minden meccsre, de amikor ki akarom választani halál után köv. gépnek, mindig pofázik, hogy 12.7mm-es sukólól 0 van betöltve, így nem játszhatok vele. Holott az auto refill ammo be van pipálva. Elég alap még szegény, szóval arra a puskára nincs is fejlesztés még. Szóval ezt rohadtul nem értem, így hogy a picsába játszak vele? :F

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés