- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én arcade-ban igyekszem úgy összeválogatni a gépeket, hogy nagyjából egy szintben legyenek, mert az gáz ha ellövik az összes normálisat, te meg ott maradsz egy olyannal, amire elég ha ránéz az ellenség és rögtön lepottyan.
Amikor Brit vonalon meglett a Spitfire azt inkább csak HB-ba vittem addig amíg fel nem hoztam arra a szintre még 2-3 másik vasat, mert arcade-ban ha lelövik szegényt, akkor csupa olyan géppel maradok ott, amivel semmi esélyem.
Amúgy igen, szimulátoros reflex. Néha azon kapom magam, hogy túlságosan óvatoskodom, nehogy túlterheljem a szerkezetet, aztán rájövök, hogy ez egy arcade játék, ahol a gépeknek sokkal nagyobb a tűréshatáruk...
(#471) PAtr0n: Nálam meg a Beaufort járt úgy pár napja, hogy az egyik légelhárító lövedék ketté tépte az egész törzset a szárnyak mögött nem sokkal. Éppen a bombavetőben kémleltem, amikor elkezdett pörögni a világ körülöttem, mondom mi a tosz, átváltottam külső nézetben és azt látom, hogy a gép farokrésze versenyt fut velem a föld felé...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest