- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Kösz a tippeket, próbálkozom. Egyelőre nem sok sikerrel.
A fő gond, hogy én alig látok valami kis halvány kiírást, hogy ott egy ellenfél (a térképet maxra vettem, de így is halványak az ikonok, remélem ez még változik), szinte nem is látom, de ha megpróbálok közelebb menni, akár még takarásban is, előbb utóbb bumm, headshot. Jöhet a váltás. Most még csak-csak, hogy ugyanolyan tankjaim vannak, de magasabb szintről visszaesni majd vicces lesz, de gondolom aki repkedett vele, már megszokta.
Érdekes, hogy már arcade módban is ennyivel komolyabb és nehezebb, mint a WoT, de erősen szokni kell. Azt meg pláne, ha valaki az alap tankkal 5-6x eket megy, mikor én alig sebzek. Mintha a játék meg akarná szúrni az embereket azzal, hogy elveszi a kedvüket az elején
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest