Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ebben a témában VPN-el kapcsolatos kérdéseket lehet megbeszélni, különféle VPN szolgáltatók, és VPN képes eszközök, pl. VPN-t is tudó routereken, NAS-okon a VPN használata. Különféle VPN típusok (PPTP, L2TP, OVPN, WG, SSTP, stb...), pl. melyiket érdemes, mik a különbségek, előnyök-hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Köszi a választ!
Azért szoktam bezsákolni egy egy ilyen promót, ahogy írtad, hogy legyen. Előfordulnak olyan helyzetek, oldalak, amik nem nyílnak meg, vagy nem biztonságosak, legalábbis a böngésző dobja rá a riasztást, ilyen kor jó ha van a kéznél egy VPN szerintem.
Nem igazán folytam még bele mélységeiben a dolognak, mert nem volt rá szükség, mert mint írtam elég ritkán használok VPN-t, és amiket eddig használtam, ami még a korábbi internet szolgáltatómnál volt, azok működtek első kattintásra, ezekből volt legalább vagy 4 féle.
Akkor nem azt kérdezem, hogy mi lehet a baj, hanem mit nézzek meg, vagy merre induljak el, mert annyira nem vágom a témát. Amit már megnéztem azok a hálózati adapterek, van ugye a valódi hardveres és a VPN által feltelepített virtuális adapter, és ezzel remélem nem írok nagy hülyeséget. A virtuális hálózati adapterbe statikus IP-k vannak beállítva, úgy mint ahogy a DNS-ek is, és ipconfig-al ezeket nyilván írja is a parancssor. Pinge-lni nem próbáltam semmit, nem tudom mit kellett volna, annyi hogy pl. a Windows store-os Speedtest alkalmazást próbáltam elindítani, gondlolván arra, hogy az nem http alapú, és, hogy nem csak azt a forgalmat fogja meg a VPN, de mint írtam a hálózati kapcsolat ikonja is olyanra vált, mint amikor nincs internet. Most hirtelen nem is jut eszembe más, és meg sem nagyon tudok nézni mást mert melóból írok, de holnap rá tudok nézni ha kapok valamilyen instrukciót.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány, deck és USB HUB kitűnő árakon!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold