Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

válasz ledgeri #3022 üzenetére

Köszi a választ!
    Azért szoktam bezsákolni egy egy ilyen promót, ahogy írtad, hogy legyen. Előfordulnak olyan helyzetek, oldalak, amik nem nyílnak meg, vagy nem biztonságosak, legalábbis a böngésző dobja rá a riasztást, ilyen kor jó ha van a kéznél egy VPN szerintem.
    Nem igazán folytam még bele mélységeiben a dolognak, mert nem volt rá szükség, mert mint írtam elég ritkán használok VPN-t, és amiket eddig használtam, ami még a korábbi internet szolgáltatómnál volt, azok működtek első kattintásra, ezekből volt legalább vagy 4 féle.
    Akkor nem azt kérdezem, hogy mi lehet a baj, hanem mit nézzek meg, vagy merre induljak el, mert annyira nem vágom a témát. Amit már megnéztem azok a hálózati adapterek, van ugye a valódi hardveres és a VPN által feltelepített virtuális adapter, és ezzel remélem nem írok nagy hülyeséget. A virtuális hálózati adapterbe statikus IP-k vannak beállítva, úgy mint ahogy a DNS-ek is, és ipconfig-al ezeket nyilván írja is a parancssor. Pinge-lni nem próbáltam semmit, nem tudom mit kellett volna, annyi hogy pl. a Windows store-os Speedtest alkalmazást próbáltam elindítani, gondlolván arra, hogy az nem http alapú, és, hogy nem csak azt a forgalmat fogja meg a VPN, de mint írtam a hálózati kapcsolat ikonja is olyanra vált, mint amikor nincs internet. Most hirtelen nem is jut eszembe más, és meg sem nagyon tudok nézni mást mert melóból írok, de holnap rá tudok nézni ha kapok valamilyen instrukciót.

Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés