Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zelikocc

őstag

válasz 4Grider #8196 üzenetére

Nem hinném, hogy ennek köze lenne ehhez, mert ez a hiba már jó sok hónapja fennáll.

Ma adtam le hibabejelentést telefonon, ha elutasítják, akkor csinálok dumpot hozzá és csatolom válaszban nekik. (ugye korábban szó volt itt erről - dumpban látszik, hogy bejövő hívás esetén nem érkezik szinte semmi a One ePDG felől a telefon irányába)

Az ügyintéző nagyon le akart rázni, hogy náluk nincs központi hiba, mert nem adtak ki erről tájékoztatást és nem jelezte egy előfizető se és biztos jelezték volna már ha hibás lenne. Mondtam, hogy igen, mert nem tudnak róla, de én most teszek bejelentést.
    De ahhoz kell 3 időpont a hibával kapcsolatban bla bla bla... igen, az is van, már előre készültem.
    Nagy nehezen felvette a hibát, bele írattam azt is, hogy hogyan tudják reprodukálni.

Kérem, hogy aki szintén tapasztalta ezt a hibát, az adjon le hibabejelentést a 1270-es számon (2-es gomb és újra 2-es gomb), mert ha itt adjátok le, akkor elvileg 72 órán belül ki kell vizsgálniuk és elhárítani a hibát.

Szerk: hát nagyon gyorsak voltak, mert percek alatt megjött a válasz email, hogy márpedig náluk nincsen hiba, ellenőrizzem az én készülékemet.... idegőrlő...

Új hozzászólás Aktív témák