Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtibi122
újonc
Sziasztok. Hátha valaki tud segíteni. Vodafone előfizetésem van.30 giganettel. Magyarországon működik hibátlanul az internet. Ahogy elhagyom az országot, külföldi hálózatra vált ugyanúgy 4g ír a telefon viszont nem tölt be semmit gyenge az internet. Speed test szerint kb 50 60 kbps. Itthon 50 60mbps. Próbáltam az én telefonomat ami egy Samsung A6+ egy telenoros sim kártyával, azzal jó volt hibátlan volt külföldön is. Próbáltam az én kártyámat egy másik ugyanilyen telefonnal, nem volt jó. Próbáltam egy iphone val azzal jó volt. Viszont az én telefonom jó volt egy telenoros simmel. Már kb 20x beszéltem a vodafone- al azt mondják az ő részükről minden jó. Hívtam a samsungot ők azt mondják hogy a vodafone hibája. Valakinek megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp