Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Nem szűkíteném le a problémát a UK-re. Nekem sehol sem ment idáig. Egyik EU-s országban sem és az USÁban sem. Mindenhol ugyanaz volt a hibajelenség.
A Wireshark-os IPsec-es részhez kell egy kis idő, hogy megemésszem. Azt se tudom, hogy hogy álljak neki ennek, de ki fogom deríteni. Ehhez szívesen vennék egy kis segítséget privátban.
Amúgy egyetértek 4Grider-rel. Aki utazik, KB lesz@rja, hogy mit csinál a telefonja. Max annyi, hogy tud-e telefonálni, meg megy-e a FB. Ha ez OK, akkor nem firtatja, hogy van-e VoWifi, vagy nincs. És tényleg nem is tudják az emberek, hogy mifán terem.
Végső elkeseredésemben rápróbáltam az egyik telekomos simkártyámra. Meglepve tapasztalom, hogy megy a VoLTE roaming az EE-n és a Three-n is. A hangminőség kiváló, és egy pillanat alatt felépül a hívás. Aki ezt tapasztalja, pláne nem fog VoWifi után kapálózni nyaralás közben.
Én, akit érdekel a téma, magam is alig tudok időt szakítani nyaralás közben, hogy teszteljek 1-2 alap dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp