Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Tudom, hogy sok paramétert néz, de Landsmann esetében kis esélye van annak, hogy ez lenne a probléma. (Nem 0, de kicsi). Természetesen még a router mellett is előfordulhatnak anomáliák, rádiós zavar stb., amiről nem is gondolná az ember, hogy befolyásoló tényező, aztán meg mégis.
Én ettől függetlenül a telefon egyéb szoftveres anomáliáira tippelnék változatlanul, ami a Saomi öntörvényű Android átiratára vezethető vissza. Az egy külön világ sajnos. Én az energiagazdálkodással szenvedtem sokat, ott is igaz volt, hogy teljesen mindegy volt neki, mi volt beállítva, az akkor is azzal ellentétesen működött. Itt is simán fittyet hányhat a vowifi preferálás beállításaira, ha neki úgy tartja kedve. De az is lehet, hogy valami miatt lekapcsolja a wifi rádiót, vagy energiatakarékosra teszi. Mindegy is, nem akarok találgatni, okoskodni, ha ismered a Miaúkat, akkor tudod, miről beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp