Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
válasz
johnnyjungle
üzenetére
Tudtommal igen, az az alaplap része. Nekem is elvileg alaplapot cseréltek a szervizben, aztán ugyanolyan sz.ar lett. Másodszor is elvittem, megcsinálták, de már azóta kipróbálni nem mertük, mert nagyon fontos lett az elérhetősége a készüléknek (home office miatt céges átirányított hívások érkeznek rá, ahol csak a központi számot írja ki, de azt nem, konkrétan ki telefonált. A közvetlen számot meg nem mindenki tudja.) Én is úgy tudom, hogy tudnak IMEI-t írni.
A HD hívás alatt a készülék nem tudom, pontosan mit ért, de van 3G-n is HD hívás és lehet VoLTE hívás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp