- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A konverter megoldotta a problémát. Viszont csak úgy megy, hogy létrehoz egy új VM-t. De megvan nagyon gyorsan a dolog.
Most a felbontással küzdök. 1680x1050 a monitorom natívban, de ekkor a VM-ben kiteszi a gördítősávokat. Ha lejjebb veszem 1440x900-ra, akkor az autofit miatt egy fullscreen-> window -> fullscreen váltásnál jó lesz a kép, de nem jegyzi meg ezt a felbontást, és a köv. startnál megint 1680x1050-nel indul.
-
Chrys_
addikt
Thx. Találtam valami vmware-konvertert is, majd megnézem, melyik az egyszerűbb.
"
I'd recommend downloading and installing VMware Converter (formerly P2V). The free version requires you to shut down the VMs. You don't really need to convert your virtual hard disks because they're already in the format you need them, but by running them through the utility you 1) will automatically defragment them, 2) can re-size the disks, 3) can pre-allocate the disk size, and 4) can chunk the disks up in 2GB pieces (which makes it easier to defrag later because you'll need less space on the host)
" -
Chrys_
addikt
Meg lehet növelni valahogy a vmware virtuális gép által előre lefoglalt tár méretét? Mert nem találtam rá opciót, csak kijelzi a max. és az aktuális méretet (amik azonosak a pre-allocation miatt). 20GB kevés lesz, kb. 25GB kellene. Csak arra jutottam eddig, hogy csináltam egy image-file-t a telepítésről, majd csinálok egy új virt. gépet, amire az image-ből visszaállítom a telepítést.
-
Chrys_
addikt
VMware 6.5-tel csináltam egy XP-t Vista alá. Ha a hálózatot BRIDGE-re állítom, akkor a virtuális gépen is kell tűzfalat telepítenem? Ha azt szeretném, hogy a Vista alatti tűzfalam kelljen csak konfigolni, akkor esetleg a NAT-t vagy a host only-t kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest