Hirdetés
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
A konverter megoldotta a problémát. Viszont csak úgy megy, hogy létrehoz egy új VM-t. De megvan nagyon gyorsan a dolog.
Most a felbontással küzdök. 1680x1050 a monitorom natívban, de ekkor a VM-ben kiteszi a gördítősávokat. Ha lejjebb veszem 1440x900-ra, akkor az autofit miatt egy fullscreen-> window -> fullscreen váltásnál jó lesz a kép, de nem jegyzi meg ezt a felbontást, és a köv. startnál megint 1680x1050-nel indul.
-
Chrys_
addikt
Thx. Találtam valami vmware-konvertert is, majd megnézem, melyik az egyszerűbb.
"
I'd recommend downloading and installing VMware Converter (formerly P2V). The free version requires you to shut down the VMs. You don't really need to convert your virtual hard disks because they're already in the format you need them, but by running them through the utility you 1) will automatically defragment them, 2) can re-size the disks, 3) can pre-allocate the disk size, and 4) can chunk the disks up in 2GB pieces (which makes it easier to defrag later because you'll need less space on the host)
" -
Chrys_
addikt
Meg lehet növelni valahogy a vmware virtuális gép által előre lefoglalt tár méretét? Mert nem találtam rá opciót, csak kijelzi a max. és az aktuális méretet (amik azonosak a pre-allocation miatt). 20GB kevés lesz, kb. 25GB kellene. Csak arra jutottam eddig, hogy csináltam egy image-file-t a telepítésről, majd csinálok egy új virt. gépet, amire az image-ből visszaállítom a telepítést.
-
Chrys_
addikt
VMware 6.5-tel csináltam egy XP-t Vista alá. Ha a hálózatot BRIDGE-re állítom, akkor a virtuális gépen is kell tűzfalat telepítenem? Ha azt szeretném, hogy a Vista alatti tűzfalam kelljen csak konfigolni, akkor esetleg a NAT-t vagy a host only-t kell beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest