- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
hangyaqtya
csendes tag
válasz
joysefke
üzenetére
Windows a becsületes neve, és leginkább az oktalan berhelés eredményeképpen tud elromlani, bár manapság már a szándékos elrontása sem olyan egyszerű mint régebben...
Ez így igaz csak viccelődni próbáltam. Nem jött be.

Az *.lck állományokat eltávolítottam, de sajnos nem változott semmi.

Köszönöm a gyors választ.

-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget kérnék. Újra telepítenem a winfost.
Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi. Hibaüzenet sem jelenik meg. A 11-es verziót használtam korábban készített virtuális gépek esetén is. Nem volt még ezzel kapcsolatban tapasztalatom. Nem tudom miért nem nyitja meg. Előre is köszi a segítséget. -
hangyaqtya
csendes tag
Szia!
Lehet nem jól fogalmaztam. Bocsi. Na szóval a probléma a következő. VMware workstationt feltelepítettem windows alá. Majd a VMware workstation-ban létrehoztam egy vírtuális gépet, amire szerettem volna felrakni az ubuntut magyar nyelven. Ugye a telepítés elején tetszőleges gomb lenyomása után ki lehet választani milyen nyelven települjön az ubuntu. Majd F2 -re előjön a nyevválasztó menü. Na most ha virtual boxot használok akkor elő is jön ez a lehetőség és ki tudom választani a magyar nyelű telepítést, de VMware workstatinnál hiába nyomogatok bármilyen gombot szépen tovább lép és el kezdi telepíteni angol nyelven. Szóval nem tudom mi lehet a gond.

Utólag meg hiába rakom fel a magyar nyelvi csomagot, ott van a listában de kiválasztani nem lehet, nem aktív. :/
-
hangyaqtya
csendes tag
Üdv Nektek!
Kis problémám van a vmware-el. Telepítenék vmware alá egy ubuntut 14.10 . A telepítés elején nem engedi kiválasztani hogy milyen nyevű legyen az ubuntu. Virtualbox alatt pedig működik ez a lehetőség. Az angol nyelven telepedett ubuntut meg nem sikerült utólag magyarnyelvűre állítani. Nagyon meg köszönném, ha valaki tudna segíteni hogy tudnám elérni, hogy magyar nyelvű legyen az ubuntu. Nem szeretném felrakni a virtualboxot csak ezért a problémáért. Előre is köszönöm. További szép napot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Ingatlanos topic!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fel telepítettem a VMware Workstation-t is. Egy másik meghajtóra készítettem el korábban a vírtuális gépeket amit most az úratelepítés után nem tudok megnyitni. Rákattintok, hogy "Open a virtual machine" ott kitallozom a .vmx kiterjesztésű állományt és nem történik semmi. Hibaüzenet sem jelenik meg. A 11-es verziót használtam korábban készített virtuális gépek esetén is. Nem volt még ezzel kapcsolatban tapasztalatom. Nem tudom miért nem nyitja meg. Előre is köszi a segítséget.