Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz
bugizozi
üzenetére
Kicseréltem próbából a QLE2692 FC kártyát egy QLogic BR-1860 típusúra és minden zokszó nélkül működött - nem dobott a vCenter hibaüzenetet a Passthrough konfigurálásánál, nincs ESXi PSOD, Linux-os Tape szerver egyből látta a Library-t, szalagos mentés is fut.
Lovas Balázs ezt a táblázatot küldte, miszerint az Essential licensz nem is támogatja a Passthrough-t, ezt nem tudtam, de általában működött.
Csak sajnos kicsiny hazánkban mindenhol a spórolás megy. Mondjuk amennyi munkaórám ráment erre, abból már egy használt 1U akármilyen szervert vehettek volna. Vagyis mi nekik, mert fix díjas projekt. -
válasz
bugizozi
üzenetére
Hát a Broadcom elérést beállítani még nekem is pilótavizsgás volt, el nem tudom képzelni hogy egy eltávozott kolléga hozzáférését mennyire lehet bonyolult visszaszerezni
Nekünk emiatt egy külön megosztott email fiók van a licenszekhez dedikálva, az aktuális felelősök mindig hozzáférnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- DOOM - The Dark Ages
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Arc Raiders
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest