Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
A weboldalról próbáltam tegnap letölteni. De ez mutatta: [kép]
És mivel én nem üzleti user vagyok, csak egy utcáról beesett magánszemély ezért feltételeztem, hogy már nem lesz ilyen opció.Az ingyenes sajnos teljes mértékben használhatatlan volt eddig is
Igen, PROD környezetben ezzel egyetértek... Én csak otthon játszósnak használnám. Ott elketyegtem 6.7-el is.
Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Persze mindig gondolkodom valami másik megoldáson...proxmox..stb.. De nagyon becsípődött a vsphere. Meg alapvetően tök jól működik... Viszont éreztem már hátrányát, hogy nincs olyan management eszközöm mint a vcenter és csak a sima webes van.