Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bugizozi
üzenetére
Ne is kérdezd, azzal indult, hogy a root pass nem hogy lejárt, de nem is tudták mi volt (amit megadtak, azzal nem működött konzolon sem). Nem tudom csináltál e már root pw resetet vcsa-n (én eddig nem), de most szembesültem vele, hogy 6.0-ig a GRUB-ra is rárakja ugyanezt a jelszót! Szóval nem úgy van az, hogy init=/bin/bash aztán jót röhögünk... Persze mire mindezt átnézi az ember, live linux alá mountolja, megpatkolja a grubot, sok óra megy el
Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.Amúgy használhatóra nem hinném, hogy meg tudtam csinálni, egy halom alert volt rajta, de legalább a webservice és az sso ment, be lehetett lépni, ctrl+c a linecenkre, aztán delete from disk a vm-re + sóval behinteni a helyét is

Csak az idegsít még, hogy milyen kalapból/honnét rántotta elő végül a kulcsokat, nagyon érdekelne ennek a megfejtése

Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Crimson Desert
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utána meg annyi volt csak, hogy vissza kellett menni a kályhához, és szolgáltatásonként egyesével áttúrni a logokat, és a bennük levő problémákat megoldani. Persze a sorrend feltérképezése is egy jó szívás, hiszen sok servicenek csupán annyi baja van, hogy függ egy másiktól, egyébként elindulna.