Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Először is ÜDV!!!
Másodszor rávettem magam, hogy win7-et feltelepítsem. Minden szép és jó volt, de arra is rájöttem, hogy nekem kell 1 vmware is amire majd külön progikat fogok telepíteni (oracle, photoshop cs4 stb.) amiket csak akkor induljanak el hogyha én használom a gépet és ha nekem van szükség rá. Na és itt jön képbe a vmware és a gondjaim is.
1. A virtuális gép egy usb külső winchesteren teljesíti szolgálatát. Azon a külső winyón van 1 prog mappa amiről majd telepíteni akarok. Próbáltam megosztást belőni, de finoman szólva elakadtam.
2. Hogy tudok netet varázsolni a virtuális gépen?
Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.win7-en fent van eset smatsecurity 4.0 + minden win7-es progi bevan kapcsolva. (de természetesn próba erejéig mindent kiszoktam kapcsolni)
(először próbálgattam mindent, aztán elszállt a netem még a gazda rendszeren is, és most inkább szakértőkre bíznám magam

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.