Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Először is ÜDV!!!
Másodszor rávettem magam, hogy win7-et feltelepítsem. Minden szép és jó volt, de arra is rájöttem, hogy nekem kell 1 vmware is amire majd külön progikat fogok telepíteni (oracle, photoshop cs4 stb.) amiket csak akkor induljanak el hogyha én használom a gépet és ha nekem van szükség rá. Na és itt jön képbe a vmware és a gondjaim is.
1. A virtuális gép egy usb külső winchesteren teljesíti szolgálatát. Azon a külső winyón van 1 prog mappa amiről majd telepíteni akarok. Próbáltam megosztást belőni, de finoman szólva elakadtam.
2. Hogy tudok netet varázsolni a virtuális gépen?
Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.win7-en fent van eset smatsecurity 4.0 + minden win7-es progi bevan kapcsolva. (de természetesn próba erejéig mindent kiszoktam kapcsolni)
(először próbálgattam mindent, aztán elszállt a netem még a gazda rendszeren is, és most inkább szakértőkre bíznám magam

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálózati adatforgalom van, küldött és fogadott is. Win7-en kettő darab hálózati kapcsolat is van. VMnet1, VMnet8.