Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
Mindjárt itt a hazai rendezésű vizes vb. Mi a véleményetek, hogy szerepelnek majd hazánk fiai, lányai a tornán?
23-án mindenképp megyek, jön még valaki a fórumról? -
Integra
titán
válasz
nonsen5e
üzenetére
ez nem a bírókon múlt urak, a szerbek veszettül jók voltak, ez az igazság.
a támadásaink pedig pontatlanok és rendezetlenek voltak most.
ennek ellenére a potenciál benne van a csapatban, nagyon jók lesznek, fiatalok, hatalmasat játszottak korábban is a turnén, szóval nincsen miért szégyenkezni.
és az olimpia úgyis ismét a mienk lesz
szép volt fiúk!!! -
Darth-anyán
tag
Na ezért nem volt értelme megnézni, mert minden viziladba meccs ugyanarról szól: magyar csapat vs ellenfél+patkány bírók

-
nonsen5e
veterán
Ennyi nemmegadott gól, stb...

Ennél még a brazil-német is jobb volt.

-
Dyrtyho
őstag
Pá-pá arany

Ugye ott a gond, hogy már 8-11 lenne, de miért is kaptuk volna meg azt a 2 gólt, kösz román biró.......
-
Dyrtyho
őstag
Minden az utolsó körben fog eldölni....de ez a Szerb edző is minek kér időt az utolsó 2 másodpercben

-
Integra
titán
miért volt kontra?????????????
és kiállítás is -
Dyrtyho
őstag
Ez a román játékvezető nagyon szemét velünk

-
Integra
titán
kezdek ideg lenni

-
Integra
titán
leültem a tévé elé.
baromira remélem, hogy infarktus nélkül megúszom az estét
-
Dyrtyho
őstag
Sajnálom hogy a lányok lecsúsztak 1 gól hijján az aranyról, és már csak a bronz éremmét küzdhetnek

-
Integra
titán
fú ez kemény...
-
Deck
titán
Hajrá csajok!!!!!!! Spanyolország sem ellenfél nekünk!
-
Deck
titán
Hajrá csajok ma!!!

-
föccer
nagyúr
No, az elején még aludtak a srácok, de a végére csak felébredtek.
Azért ez csúnya verés volt...

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ezt a Szlovén játékvezetőt vízbe kellene lökni.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Hamár EB a Margit szigeten, akkor up a topiknak.

Most lett vége az Olasz-Orosz meccsnek. Hát, az oroszok mint ha nem is lettek volna a medencében. Kb 1/2 óra és jön a Magyar-Spanyol.
Livestream, sajnos csak 480-ban: [link]
üdv, föccer
-
peterszky
őstag
Most találtam egy tervet a hazai meccsek közvetítéséről:
2010. február 6. szombat - Pécs-FTC 20.15 (SPORTKLUB)
2010. március 6. szombat - Honvéd-Vasas 20.15 (SPORTKLUB)
2010. március 15. hétfő - Vasas-Eger és FTC-Honvéd (kettős rangadó a Szőnyi úton, időpont később) (SPORTKLUB - mindkét meccs)
2010. március 22. hétfő - Eger-FTC 20.15 (SPORTKLUB)
2010. március 27. szombat - FTC-Vasas 12.15 (RTL KLUB)
2010. április 5. hétfő - Honvéd-Szeged 20.15 (SPORTKLUB) -
panel
aktív tag
Csak az Eger !!!

-
Bocaa
senior tag
kihalt topik

Űzi a sportot valaki rajtam kívül itt?
Vasas eger meccs?
Szerintem a megnyerettek a vasassal ,hogy kiállították az eger centereit
Amúgy jó meccs volt( vasárnap volt
) -
Ticsi.
csendes tag
OLIMPIAI BAJNOK A MAGYAR VÍZILABDA VÁLOGATOTT!!!

-
miccur
aktív tag
Megvan!!! Három a Magyar Igazság + 1a ráadás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! London reszkessss...................

-
Lejszi
senior tag
ez szomoru: [link]

-
concret_hp
addikt
nah az elődöntőben magyar-szerb meg montenegró-horvát meccs lesz. ha egybe lenne még a jugoszlávia, gyakorlatilag már egy tuti ezüstünk lenne

-
concret_hp
addikt
nah tegnap levágtuk a horvátokat, ma meg a szlovákokat alázták szét a fiúk (19-3)

a lányok meg 4-4et játszottak az olaszokkal.a 2 csapat közül remélem mind2 hoz érmet pekingből és remélhetőleg az egyik arany lesz

-
Lejszi
senior tag
Nem tudja vki hogy miért maradt ki Fodor Rajmund a EB és az olimpiai keretből?
Most olvasom a nemzeti sport oldalán. -
Viktor26
tag
Ezt nézzétek meg

-
csizzah
aktív tag
Ehhh...., már megint kikaptunk nem hiszem el...
, 9:6 oda. -
concret_hp
addikt
holnap világliga döntő a szerbekkel, remélem nyerünk
bár ha csak a gólarányokat nézzük az eddigi meccsekenm, akkor lehet a szerbek kicsit jobb formában vannak, nade volt már ez fordítva is, hogy mi vertünk másokat jóval több góllal mint ők aztán ők örültek a végén 
meglepődtem, hogy a románok jutottak tovább rajtunk kívül a selejtezőcsoportunkból, bár a részleteket nem ismerem (csak a meccseredményeket) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
valaki tudja egyébként a görögökkel mi történt hova lettek a világ élvonalából
-
concret_hp
addikt
100%os mérlegel nyertük az első kört, ami azt jelenti, hogy csak akkor nem jutunk be a 8as döntőbe, ha a spanyolok lenyomnak minket is meg a horvátokat is és a horvátok is lenyomnak minket (és még lehet hogy így is bejutnánk).
a másik európai csoportból a németek mellett (akik a rendező jogán lesznek ott a döntőben) nagy valószínűség szerint a szerbek jutnak be, esetleg az olaszok. -
concret_hp
addikt
mondjuk igaz az olimpia óta nem nyertünk semmit, de azért érmet mindig hoztunk, közben megújult a csapat (mint ahogy pár hsz-el ezelőtt is írtam), épülnek be a fiatalok.
szvsz megnyerhettünk volna mindent, ha nem lett volna fiatalítás, talán még pekingben is győzhettünk volna. de utána mi lett volna? lett volna tizen pár 32+ éves 2-3*os olimpiai bajnokunk, utánuk meg csak egy adag tehetséges fiatal, akiknek nincs válogatottbeli rutinja... azért ezt se ártana figyelembe venni
másrészt azért a 2-3. hely se olyan rossz
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen, pont ezekről a meccsekről beszélek. Nekem legalábbis ezek tényleg nagy csalódások voltak, hogy a komoly meccseket, a nagy döntőket buktuk el. Tavaly a horvátok elleni épphogy elúszáskor is Birosnak kb 2-3 egy-egy elleni helyzete volt a kapussal szemben, és mindet elrontotta. Én ezeket nem tudom olyan könnyen lenyelni. Egy kétszeres olimpiai bajnok csapat ne hibázzon már ekkorákat.

Viszont most az első és legfőbb cél egyértelműen Peking. De szép is lenne 3 olimpiát nyerni egymás után
-
concret_hp
addikt
te miről beszélsz?

az utóbbi években volt kb. 3 meccs ami a végén valahogy elúszott (tavaji világkupa, világbajnokság, meg az eb asszem 2 éve) és ennyi. de azért ezek se azok a hatalmas leeresztések voltak 1-1 góllal katunk ki a döntőben, szoros meccseken ...
szerk: mellesleg ma főleg a régi motorosok vitték a csapatot
[Szerkesztve] -
válasz
concret_hp
üzenetére

Akkor tudnak valamit az új fiúk
Akkor mostantól követem a meccseket. Csak nehogy megint a végén mondjunk csütörtököt 
-
kirkri
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez valóban egy nagyon nagy verés volt.

-
válasz
concret_hp
üzenetére
inkább nem is nézem, csak felidegesíteném magam, hogy megint a végén csesszük el.. marad a tour

-
concret_hp
addikt
ma fél5-től Horvát-Magyar derbi (a tavaji világbajnokság 2 döntőse)
-
concret_hp
addikt
világliga:
tegnap simán vertük a románokat.
ma amikor megjöttem azt hittem rosszul látok: 6-1 volt a spanyolok ellen
és nagyon jól játszottak a fiúk, de aztán tényleg fújtak 1 kicsit a bírók a spanyoloknak, meg egy kicsit ki is engedtünk.
de azért összességében azt hiszem megint kezd összeállni egy világverő gárda ahogy egyre jobban beépülnek a fiatalabbak : Szívós , Varga Dénes és Varga Dániel, Hosnyánszky (bár ő most nincs ott), Gór-Nagy, Kis Gábor.
a csapat rutinosabb tagjainak meg még 2-3 évük biztosan van, az egyetlen kivétel talán Benedek, aki az olimpia után szerintem biztos lemondja a válogatottságot, elvégre már 38 lesz jövőre.
[Szerkesztve] -
Petya25
őstag
A lányok lemaradtak a bronzról, a fiúk meg szoros küzdelemben az aranyról.

Azért így is szép volt.
[link] -
Bibby
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A topik nem pörög, de bejutottunk a döntőbe!!
12 - 11, hosszabítás után. [link]
Kemény meccs volt.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
megvan az első győzelem: Magyarország - Új-Zéland : 21-5

bár ez eléggé papírforma meccs volt
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
látom sokakat érdekel

itthoni idő szerint holnap délelőtt játszuk az első meccset és a fiúk remélhetőleg megteszik az első lépést az aranyéremig vezető úton
a lányok 8-8-at játszottak ma az olaszokkal a csoportjuk rangadóján. -
concret_hp
addikt
20-án rajtol a vízilabda vb.
ma hírdetett keretet Kemény Dénes
[link]
Szécsi Zoltán (kapus)
Nagy Viktor (kapus)
mezőnyjátékosok:
Benedek Tibor
Biros Péter
Fodor Rajmund
Kásás Tamás
Kis Gábor
Kiss Gergely
Madaras Norbert
Molnár Tamás
Szívós Márton
Varga Dániel
Varga Dénes
Benedek Athén óta először szerepel nagy világversenyen.
A csoportkörben Románia, Kanada és Új-Zéland lesz az ellenfelünk, ez azt hiszem a bemelegítés lesz. a végén pedig remélem végre legyűrjük a szerbeket
más: Montegróban vízilabdatorna: [link] egyel nőtt a riválisaink száma és azthiszem a következő világversenyekre már selejtezhetnek, kijutásuk pedig nem kétséges azt hiszem
-
Integra
titán
nincs mese, rengeteg helyzetet hagytunk ki, bekellett volna lőni, a kezükben volt a nyerés.
Új hozzászólás Aktív témák
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
23-án mindenképp megyek, jön még valaki a fórumról?

bár ha csak a gólarányokat nézzük az eddigi meccsekenm, akkor lehet a szerbek kicsit jobb formában vannak, nade volt már ez fordítva is, hogy mi vertünk másokat jóval több góllal mint ők aztán ők örültek a végén

12 - 11, hosszabítás után.