- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Garsza #85779 üzenetére
Mert állítólag a blokk hajlamos a fém beszívására pár hónap alatt.
Ahamm, énis láttam ezt a filmet, Terminator 2 a címe, T-1000 lesz az amire gondolsz
Annyi lesz ott jövőre is, amennyit most odatettem.
Azért a fémnek jóval jobb a hővezető képessége a legjobb pasztánál is, erre nem kell semilyen teszt. Nem véletlenül használják a CPUkat is delidelve direct die folyékony fémmel. Nem tűnik az sehova hidd el. -
Melorin
addikt
válasz
Garsza #85764 üzenetére
Én többször visszaléptem pasztára, mert jó az, biztonságos, stb, aztán amióta újra folyékony fémmel használom a CPU-t és a GPU-t is, minden a helyére állt. Nincsenek hatalmas hőmegugrások és jóval alacsonyabb a hőfok. És nem néhány fokról van csupán szó. Nagyon el kell tudni rontani a fémmel való bekenést, hogy galibát okozzon.
-
-
mpierre
veterán
válasz
Garsza #85754 üzenetére
Éppen törtem a fejem, hogy a HA-n fent lévő phobya 560 hogy muzsikálna, ha egy 280-ast kellene kiváltania. Mindössze nagyon át kellene építeni a gépet, hogy bekerülhessen a rendszerbe.
Mennyit fogott az áramláson a plusz 1 db 560-as? Bár látom szépen párhuzamosan van bekötve. Nálam csak soros lehetne, mert a 420 xt45 maradna a házban. -
3L1T3
addikt
válasz
Garsza #82361 üzenetére
Én is csak a CPU-t akarom vizezni egyelőre plusz VGA-t nagyjából évente cserélek, így azoknak a blokkjaival nem szórakoznék.
Egy Lian Li O11 Dynamic EVO XL házat tervezek beszerezni és arra gondoltam, hogy 2 480mm-es radiátorral oldanám meg a dolgokat. Kérdésem, hogy ez a radiátor mennyiség elegendő lehet-e? Egyrészt mik az ajánlott radiátorok? Másrészt én nem fix csövezést szeretnék mert nem akarok melegíteni meg hajlítgatni, nekem megfelelnek a flexibilis csövek.
-
gaben22
senior tag
válasz
Garsza #82361 üzenetére
Nekem AquaComputer D5 Next van, ez alacsony frekvencián vibrál, amiatt meg lehet egy mély morajló hangja, főleg magasabb fordulaton. Amúgy én 0%-on használom alapjáraton. Nálam ezt tetézte, hogy házban hátulra van felrögzítve és először kicsit bénán csavaroztam fel, az meg felerősítette a vibrációt. Amúgy ehhez a pumpához jár ilyen csavar, ill. AquaComputer árul még ennél "puhább" verziót is, nekem is van csak már nem kell, mert házon kívül lesz rövidesen minden
. Röviden van/lehet hangja, Aquacomputer nem véletlen ad egy nagyon puha szilikon aljat ehhez a pumpához. Nekem speciel amúgy 0%-on már nem hallani semmit, magasabb fordulatra meg akkor megy, ha a gépben a ventik is felpörögnek, akkor meg azért nem hallom.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Monitor állvány
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Újszerű - DEEPCOOL Castle 240EX A-RGB WH vízhűtés
- Vízhűtés NZXT KRAKEN ELITE 360 RGB Matt White/ 72 Hónap garancia
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX XT 2029.11 ig alza gari
- EK-Quantum Vector TUF RX 6800/6900 D-RGB - Nickel/Acetal + hatlap!
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest