Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
-
Ghoula
senior tag
válasz KAMELOT #49102 üzenetére
Mert ezek az alkatrészek voltak itthon. Vehettem volna egy Gene lapot is alá,de ahhoz már nem volt "kedvem"
Sőt ha megnézed,ez egy matx ház,benne az itx lappal. Visszhangzik benne, a ref kártya is keskeny a customokhoz képest, ehhez a géphez totál felesleges ekkora doboz.Amúgy van valami alapja a nagy doboznak? Azon felül, hogy kényelmesebb szerelni. Mivel aktív légmozgás van a házban, az hogy mennyire zsúfolt a hűtés szempontjából pont nem számít, de cáfoljatok meg ha tévedek.
Amúgy tudod mi a zsúfolt? A Node 202 SFXL táppal, na az vérszopás, kb úgy kell beletaposni a cuccokat.
@#49104 proci985:
Jah, lecseréltem 1080-nak indult, de amennyiért mentek, nem volt sokkal drágább a ref Ti, vízre meg jó ez is, sőt. Meg közben lett monitor is sok pixellel, 100Hz, így majdnem hogy kevés is."Csak" 180asok, és matx-nek ez nagyobbacska doboz, de szerintem 2 körös vizet ritkán látni benne ennyi radival. Matx lappal SLI is elférne simán. Fentre hátra a single slot tartály is befér,csak le kell vágni az 5.25 adaptert ( Már be van jelölve ) Akkor a gpu körből 2 cső látszana,egy le, egy fel.
Volt egy olyan gondolatom is, hogy a front 2X180at lecserélném single-re, cpunak az is elég, és akkor az ITX verzióba át is lehetne költözni vele.
Ez a Primochill cső nagyon bejön, lehet hajtogatni, nem törik be,így hátra is el tudtam csövezni a vizet.
Majd elfeljtettem, a 400as Phobya fat radi is elférne, ha kívülre raknám, faltól falig koppra odafér, lemértem. Azzal nagyon morcos lenne szerintem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség