Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyvince
senior tag
ha gépészek kötöték be akkor mindegy mert le kell venned a Cirkó elejét és ott látod az Amico bekötési helyét oda kéne kötni a tadót hátha működik!....
Amico nem on/off ez biztos meg ha 23 fokról fel veszem 26-ra mondjuk fölösleges de kipróbáltam akkor akkár 70 fokos előremenővel is keringet ezt nekem a computherm e300 nem tudta az csak annyi előremenővel keringetett amenyit a külső hőméséklet jeladó mondott neki
Amico még öntanuló is kiszámolja mennyi idő amég felfűti a beállított hőfokra és az alapján is állítja az előremenőt pl most 23 fokon van kint 2 fok jelenleg előremenő víz 42 fok amico nélkül csak a külső hőmérséklet jeladót veszi a kazán és az alapján modulal csak...
Úgy tudom hamarosan jön a Immergas Smart Tech Plus termosztátja ami mindent is tudd Wifis tudja a Geo trackinget valamint időjárást is figyeli meg elvileg okos otthonba is lehet majd bele tenni még csak olaszban kapható kb 100ezer forint.
Kérdeztem az Immergast még novemberben azt mondták 2022 elején lehet kapni itthon is de még semmi információ nincs róla....Szerintem önmagában a külsö hőmérséklet érzékelő hülyeség Amicoval már nem
-
gyvince
senior tag
Szia látom nem nagyon írtak!
nekem egy Immergas Victrix Exa 28 Kw van egy wifis termosztát volt de kicsérltem gyárira az Amico 2-re ég is föld a vezérlése azóta volt olyan hogy minusz 10fok volt és 42 fokos vízzel keringetett amíg a wifisel külső hőmérséklet alapján vezérlete magát.
Most is van külső hőmérő rajta de azóta sokkal jobb komfortosabb az egész radiátorok állandó melegek sosem hideg van mikor 32 fokos víz kering de van mikor 60 nem tudom hogy ez jó e de komfort az nagyobb fogyasztásban majd meglátjuk mit jelent
Nem próbáltad a Tadot bekötni a kazánhoz az Amico helyére? mert úgy tudom hogy nem valja be az Immergas de az Amico is Openthermen kommunikál
-
gyvince
senior tag
válasz
Caldera #2957 üzenetére
nekem pont az ellenkezőjét mondták itt hogy az a jó a kazának ha folyamatosan megy és nem ki be kapcsol....valamint elvileg gázt is kevesebb fogyaszt viszont ez engem is érdekel nekem van külső hőmérséklet érzékelő is ami 3-son van a 9-ből most is 45 fokos vízzel nyomja viszont pont ma olvastam le a gázórát 350köbméter ment el egy szimpla kadár kocka ház vályog falak szigetés nincsen 74 négyzetméter nem tudom hogy ez sok e vagy kevés...
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2834 üzenetére
kazán kézikönyve szerint igen álltható
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2829 üzenetére
igen ablakok műanyagok
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2827 üzenetére
csak napi 10 köbméter gáz fogy az nem sok? 90 négyzetméter 8 radiátor szigetelés nincs Vályog fal 60 centis
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2825 üzenetére
igen midenhol nagyon jó 23 fokon a termosztát néha még picit meleg is van
-
gyvince
senior tag
akkor én is bele vágnék van egy Immegas kazánom amin van külső hőmérséklet jeladó most kb 10 és minusz 4 között mozognak a kinti fokok jelenleg pl 44 fokos előre menővel dolgozik a viszatérő pedig 38fok ez jó?? vagy hidegeben kell lenni a visszatérőnek? minusz 4-be 49 fok vissza térő pedig 43 hogyan tudnám elérni hogy hidegebb legyen a visztérő víz?
-
gyvince
senior tag
válasz
LeslieT #2792 üzenetére
nálam még itt van a t6....viszont be kötöttem Immergas kazánra Opentherm modra mert elvileg a AmicoV2 is azon kommunikál vele viszont le van kapcsolva a kazán biztije de ha bedugom a konektorba a Honeywell fehérdobozát le veri a fi relét de csak azt lehet el köttötem valamit?
-
gyvince
senior tag
Valami jó openthermes termosztát ami wifis és látni az kazán adatait ?
-
gyvince
senior tag
sziasztok mennyire sok 192 köbméter havi fogyasztás ?? 74negyzet méter valyog ház 8 radiátor immergas Victrix Exa 28kw kombi Cirko
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2682 üzenetére
köszönöm!
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2680 üzenetére
értem! ezért akarom a gyári Amico v2 termosztátját mert azzal még jobban modulál
akkor nem baj ha megy állandóan
-
gyvince
senior tag
sziasztok lassan értem a kondenzációs kazán használatát lassan jön a gyári termosztátja is (Immergas) addig viszont baj ha sokáig megy egyfolytában a kazan? külső hőmérséklet érzékelő 3-on van és így ment egész este -4 volt kint 23 fokot tartotta 40 fokos előremenő vizzel viszont 23 főle már nem tudod menni ezért nem kapcsolta le a mostani termosztát mennyire gond ez?
-
gyvince
senior tag
Sziasztok lenne pár kérdésem van egy Immergas Victrix Exa 28kw kombi církom amin van külső hőmérséklet jeladó most jelenleg egy COMPUTHERM E300 termosztát vezérli jobb lenne a gyári AmicoV2-vel ?? Valamint hányasra kell állítani a érzékelők most 4-n van nincs padló fűtés csak radiátoros Jó választás volt ez a círko ? Tudom így utólag hülyeség kérdezni de kíváncsi vagyok
-
gyvince
senior tag
Van értelme a sima on/off termosztátot cserélni gyarira pl immergasnak az Amico v2 40 ezer Ft most egy COMPUTHERM e300 hoz valami féle újdonságot megtakarítást ?
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2545 üzenetére
Amico V2 de ez nem wifis sajnos
-
gyvince
senior tag
Sziasztok van egy immergas Victrix Exa cirkonk kérdésem az lenne hogy jelenleg COMPUTHERM e300 termosztát van helyére fel lehet rakni a immergasnak valami gyari termosztatját ?? Illetve van nekik olyan amit mobil appal lehet vezérelni ?
-
gyvince
senior tag
Immergas kompenzációs kazant mennyi víz hőfokon kell üzemeltetni ?? Van hozza ilyen külső hőmérséklet érzékelő használjuk azzal ??
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #2041 üzenetére
Ez hogy de hivatalos gazszerelő volt
-
gyvince
senior tag
sziasztok tud valaki valamit arról hogy Gázbojlert nem lehet használni?
mert voltak a katasztrófa védők és azt mondták hogy cserjük le konenzéciós kazánra a gázbojlert mert ez illegálisan használjuk -
gyvince
senior tag
50 centi vastag biztos hogy vályog szigetelés sehol nincs nem tudjuk a valyogot mivel szabad szigetelni műanyag ablakok vannak mindenhol hőszigetelt Magyarország lakom Nógrád megye elég hideg volt mostanában mínusz 14 mínusz 16
kazant WiFis COMPUTHERM e300 23 fokon van éjjel 22
kazánt az immergras üzemelte be külső hőmérséklet szenzor is van rá kötve -
gyvince
senior tag
69 négyzet méteres vályogházra sok a 59 ezer forintos gázszámla? Kondezacios kazán van immergras
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #1654 üzenetére
a nyari konyha kb 4X1.5 méter bel magaság nincs meg a 2 méter és kettő 600X1000 radiátor van benne most az előremenő vizet 60 fokra állítottam eddig ilyen külső hőmérséklet szenzor vezérelte meg nézzük így mi lesz vele
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #1633 üzenetére
köszönöm egyszerre szeretném vezérleni van a COMPUTHERM E300 termosztátom gondoltam veszek egy vezeték nélkülit a konyhába azért kérdeztem...mert a E300 a falon van rajta oda vezetékelve....
-
gyvince
senior tag
válasz
Real_Necro #1630 üzenetére
nem egy fűtőkör lenne de gondolom úgy nem ....mert van a fő épület és egy Nyári konyha ahol 2 radiátor van de ott hűvösebb az idő mint a főépületben....
-
gyvince
senior tag
üdv....lehet ezt a kazánt kettő termosztáttal vezérelni?
-
gyvince
senior tag
sziasztok lenne egy kérdésem Van egy Immergas Vicrtix Exa 28 kw kazánunk erről megy a központi lakásban tök jó az idő viszont van egy külön épület rá lett kötve a központira 2 radiátorral de ott jóval hűvösebb van mint a főépületben
kérdés az lenne mivel lehet külön a kazán tudtára adni hogy a kis épületbe kellene még meleg mert a főépületben van egy
Computherm E300 WiFi wifis termosztát kellene a kis épületbe is egy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Akciókamerák
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest