Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Napkollektor - csak úgy
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzant
addikt
válasz
GoodSpeed #3851 üzenetére
"A lakossági fogyasztó az e rendelet szerinti kedvezményes mennyiségeket időarányosan jogosult igénybe venni.
Ennek érdekében az egyetemes szolgáltató naparányos elszámolást alkalmaz, amelynek alapján a felhasználó
számára kiállított számlában a kedvezményes mennyiség 1/365-öd részének és a számlázási időszak napjainak
szorzatát érvényesíti, és az e feletti rész számlázása történik lakossági piaci áron vagy versenypiaci költségeket
tükröző áron."
Na most legyünk okosak -
Zozzant
addikt
válasz
GoodSpeed #3851 üzenetére
Én is beleférek az éves keretbe, de számláló jelentésen vagyok. Télen van mikor több a havi mint a most megálmodott havi "átlag", ilyenkor mi van? Jelenthetek vígan többet, ameddig az éves keretem el nem fogy vagy egyből tolják rá a magasabb árat? Ez utóbbi esetben akkor az átlag alatt kellene maradni a számláló jelentésnek. (ha nem térek át átalányra)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest