- skoda12: Webshopos átverések
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ivy.4.Ever #7782 üzenetére
A debreceni messze van, 8x3 óra nem valami acélos ezzel szemben amire én most járok és belinkeltem az milyen?
Az epam meg úgy néz ki, amire 18 évesen munka meg egyetem helyett ülnék be, hangsúlyozom, van állásom, az abból befolyó pénz pedig nélkülözhetetlen. Bár a pontos tematikát, óraszámot nem látom, lehet tévedek. -
Sziasztok!
Egy ilyen képzésen veszek most részt, C, embedded C, C++, Perl előképzettséggel, érdeklődnék, mi lenne a dolog menete utána?
Arra gondoltam, bedolgoznék valahova, akár több helyre otthonról, eleinte pusztán tanulási célból, aztán szép fokozatosan előre. A főállásom sem rossz, csak jó lenne több lábon állni, de hosszú távon semmi sem elképzelhetetlen.
Az a baj magamtól nem tudok kitalálni feladatokat gyakorlásképp, ezért lenne jó egy olyan cég, ahol kapnék valós feladatokat. Van ilyen? -
Sziasztok!
Villamosmérnökként jelenleg főleg beágyazott teszteléssel foglalkozom, illetve beágyazott C programozásból van tapasztalatom. Amit a BME-n, Kandón lenyomtak C++ból azt akkor évekkel ezelőtt megtanultam. Window application fejlesztési tapasztalatom csak Perl/PerlTK-ban van.
Most van lehetőségem 3-4 hónapig aktívan tanulni egy munkahelyváltáshoz. Érdemes lenne-e C#-ra ráfeküdni?
Nem köntörfalazok, erősen motiválna a pénz, szóval olyan irányba mennék, amivel itthon pár év tapasztalattal ha nem is nettóban de meg lehetne keresni 7 számjegyet.
Ha nem a C# a jó irány, akkor mi?
Ha a C# a jó irány mik lennének a lépések?
1. Visual Studio MSDN-ről, regisztrálni valami free-re
2. Valamilyen Lynda, vagy nCore PDF alapján elkezdeni
3. Hogyan tovább? Ha eljutok egy szintre hova jelentkezzek ahol sokat lehet fejlődni, nem csak a napi rutin van? Mennyi idő kell eljutni arra a szintre, hogy felvegyenek?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- YouTube
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest