Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimS
senior tag
Üdv
Olyasmit akartam, h induljon egy MSWord pl, benne a Form-omba egy adott helyen, betöltsön egy adott doksit, aztán a program kiszedjen bizonyos szövegrészeket ebből, ezekkel mahináljon valamit - meg a felhasználó is tudjon módosítani, majd abból a wordből akár már nyomtatni is lehessen közvetlen. kb ez.

RichTextBox-hoz meg ,,értek" és végülis azzal lesz megcsinálva, korlátozva a dokumentumformátumot RTF-re, persze az is jó, tud formázott szöveggel bánni. Meg kicsit puritánabb lesz kinézetileg is emiatt

p.s.: egyébként az a jegyzet nem is rossz

SimS
-
Lortech
addikt
Kiemelten tanították a fősuli keretében a .NET-et, és rengeteget programoztam .NET-ben a kötelezők mellett is, de konlkrétan a vizsgára saját felkészülés volt kizárólag. Megfelelő .NET-es alapokkal fel lehet tisztességesen készülni magadtól is. Könyvek jók a vizsgára, CD melléklet annyira nem érdekes, emlékeim szerint azok a kérdések vannak rajta, amik a fejezetek végén már egyébként is ott vannak, meg ezek a kérdések egyébként is lényegesen könnyebbek, egyszerűbbek a vizsgakérdéseknél.
-
Lortech
addikt
Előny minden papír pályakezdőknél, mert átlag végzett emberkék nem nagyon tudnak mit felmutatni a diplomájukon kívül, és ezzel esélyesebb megcsípni egy jobb helyet, előrébb kerülhetsz a sorban. Én java fejlesztőként dolgozom most, úgyhogy végül nem sok hasznát vettem magának a képesítésnek, de amíg felkészültem a vizsgára, sok újat tanultam, és jobban megmaradtak a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő