Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
én xp-n használom csak a 2008-at bár itthon elég jó is. mondjuk lehetne gyorsabb is de a célnak egyelőre megfelel.
meg most jobban viszagondolva a suliban még csak 2005 van sryCsak azért kérdeztem a vizsgákat mert gonodlkozom valami ilyesmin azt mondják megéri tanluni rá mert elég sokat ér.
Aztán gondoltam megkérdek vki olyat akinek már van hogy neki mi a véleménye ezekről a vizsgákról. Inkább arra lennék kíváncsi ohgy munkakeresésnél menniyre jó pont az ilyen vizsga.
Azt vágom hogy nehéz megcsinálni őket azt már olvastam elég sok helyen viszont azt is hogy nincs sok ember akinek MCTS képesítéssel rendelkezik ami elég nagy előny lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest