Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
robotjatek
üzenetére
Ja igen, így már értem én is, hogy mit nem látott. Pedig észrevettem a commandot elsőre is...
A Binding (ICommand implementáció) amit néznie kell és F12-vel nyomkodnia. A Click handlert lehet hogy valaki véletlen hozzáadta, de az nem csinál semmit most, inkább törölni kellene.
Ha paraméter kell a Command-hoz, akkor a CommandParameter attribútummal megteheti.#9740 cigam
ICommand WPF MVVM -
MaUser
addikt
válasz
robotjatek
üzenetére
Annyit fűznék csak hozzá, hogy minden ilyen esetben a probléma a sparse array problémája. Legjobban olvasható megoldás a 2 dimenzió look-up tömb használata (ahol az indexek a koordináták és az elemek az emberek sorszáma), de ha nagy a világ és kevés benne az ember, akkor list-be illik felfűzni az emberek sorszámát és aktuális pozíciójukat tároló object-eket, majd a listát bejárva azt frissítgetni.
-
martonx
veterán
válasz
robotjatek
üzenetére
csinálsz egy kétdimenziós boolean tömböt, amiben nyilvántartod, hogy melyik objektum, éppen hol van. Ahol van, azt 1-el jelölöd, ahol senki nincs azt nullával. Amikor átlép az objektum egyik mezőről a másikra, akkor ellenőrzöd az ütközést, átfrissíted a tömb két elemét.
-
fatal`
titán
válasz
robotjatek
üzenetére
Létrehozáskor végigmész a tömbön/listán, amiben a többi objektum van és ellenőrzöd.
-
válasz
robotjatek
üzenetére
Nem érdemes, hacsak mondjuk nem képfeldolgozással foglalkozik valaki vagy esetleg natív kód felé interfészek írásakor lehet hasznos.
Azonban a struct legnagyobb "hátránya", vagyis az érték szerinti hivatkozás mellett max. 16 KB lehet az összes taggal együtt, mert a stack-ben tárolódik, kifelé egyetlen értéknek látszik és nincs automatikus GC sem! Ez pedig optimalizáltság szempontjából nem jó hír.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
robotjatek
üzenetére
Azt sajna nem is nagyon tudtam volna, de ha használom is akkor már csak 4-es.
Egyébként a tanár ezt a parancsot nem is ismeri, csak nézett volna
Egyébként próbálkoztam a Split-tel is, de nem nagyon értettem meg a használatát, vagy legalább is nem sikerült átvinnem erre a feladatra a megszerzett "tudást".
-
törölt tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Köszi szépen, így már jó.

Bár közben kiderült, hogy alprogramokkal kell megvalósítani, szóval lesz még dolgom vele.
-
Boryszka
tag
válasz
robotjatek
üzenetére
Szia!
Nagyon köszi! Ez is jó lesz, de elsősorban nem vizuális programokra épít!

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Assetto Corsa Rally
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest