- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9564 üzenetére
Hátöö...
1.)
Már lassan én is elvesztem a fonalat...Egyrészt nem értem ezt az ide-oda tilitolit, az egyikben ez benne van, a másikban meg valami más. Tudom, én vagyok megrögzött, régimódi, de én ha valami jól működik, azon nem változtatok (tehát én ezt a frameworkök közti váltást teljesen visszafelé kompatibilis módon oldottam volna meg).
Szóval eddig többnyire a .Net Framework 4.6, újabban 4.8-at használtam, mert ami nekem kellett, vagy kényelmesebben lehetett megoldani ebben (lásd a kókányolásnak nevezett console+window egy időben), vagy valami hibára futottam a Core 3.1-gyel, és miután sokadjára se sikerült megoldanom, visszaváltottam 4.8-ra, ahol az előbbi hibakeresés idejének egytizede alatt megoldottam.
2.)
Lehet hogy te kókányolásnak nevezed, én rugalmatlanságnak. Nem értem, mi a probléma egy hibrid programmal, ahol van konzolod és ablakod is. De ha elmagyarázod nekem, hogy mi ebben a kókányolás, akkor elfogadom. Például a goto-t kókányolásnak gondolom én is, hisz a kód átláthatatlan, a program működése meg kiszámíthatatlan lesz tőle.Nálunk amúgy aki még konyít a fejlesztéshez (értsd: cloudos, de tud programozni, viszont nem hivatásos programozó), az Pythonban csinálja ugyanezt. Én a Pythont nem ismerem, biztos jó, de én nem ismerem. Ott abszolút elfogadott ez a hibrid megoldás is. Ha kell, a console kikapcsolható, marad az ablak. De a console is hasznos néha.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest