Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx
üzenetére
"A .Net 5.0 az a .Net Core-ra épül, viszont több mindent átemeltek a régi .Net Frameworkből, vehetjük úgy, hogy összeolvadtak."
Tehát vehetjük úgy, hogy a jövőben a .NET és a Core összeolvadva akármilyen néven (felőlem maradhat .NET, Core vagy Jóskapista is) fog folytatódni úgy, hogy az új framework tartalmazza mindkettő korábbi platform motyóit?

Ilyen jó hírt is régen hallottam... ha igaz.
Egyébként a Core valaha része lesz a Win10-nek, mint most a .NETFW? Írnék én Core toolokat, ha rajtam kívül senki nem tudja futtatni. Telepíteni bármit csak ezért senki nem fog, akkor keresnek más megoldást. Ilyenek az emberek. Ráadásul a Mono miatt a régi FW-s cuccok még egy kaputelefonon is elfutnak. A Core meg nagyon válogat az eszközök között (ARM procira gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest