- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
A teszt mér valamit, de nem azt amire te kiváncsi vagy.
Amíg konzekvensen ugyanazt az eredményt írja ki, addig nekem tökéletes. Ráadásul kipróbáltam. A Cutter programomban az Array.Copy()-t lecseréltem a CopyMemory()-ra, és ugyanazt a tendenciát mutatta, mint a teszt programom. Gyorsabb lett. Tehát sztem azt méri, amit szeretnék mérni. A Cutter program futásakor is "lutri", hogy mikor indul be a GC, tehát még ez is élethűen van a tesztben.
Csak az a baj, hogy(mint ahogy először jól mondtad), a stackalloc a stack-en allokál. Ezt pedig sajnos nem engedhetem meg magamnak(a stack is véges, és mivel nem tudom, hogy egyszerre mennyire van szükségem, ezért ez nem megoldás.), mindenképp a heap-ben kell allokálnom.
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #9462 üzenetére
Ha nem kell a mélységi bejárás során keletkező összes tömböt megtartani, csak mindig 1-1 újabbra van szükséged és tudod hogy egy tömbre mikor nem lesz már szükség
Rekurzív hívásokról van szó. Tehát nem mindig csak egyet kell megtartani. Viszont még azt sem lehet előre tudni, hogy egyidőben mennyire van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dell G15 5511 15.6" FullHD 165Hz Gamer laptop! i7-11800H / RTX 3060 / 16GB / 512GB SSD! BeszámítOK
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 16GB DDR4 RX6700XT 12GB!
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ l iPhone 16 l BLACK l 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest