- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Matteo005: 9800X3D
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
RedHarlow #8707 üzenetére
Ha azt is kezelni akarod, ha a keresett szó esetleg többször előfordul a szöveg egy szavában (lalala - la, 3x)
akkor egészben a szövegen (beolvasod egy darab stringként) vagy soronként végigiterálsz és hívogatod astring.Substring(string, int, StringComparison)
metódust amely mindig a keresett szó első előfordulásának indexét adja vissza. Minden egyes találat után növeled az offsetet (a második, egész szám paraméter) az előző előfordulás utánra addig amíg van találat. Az eredményeket számolod.Most hogy leírtam ez utóbbi nekem jobban tetszik mint a fenti.
-
joysefke
veterán
válasz
RedHarlow #8707 üzenetére
én a következőképpen állnék neki:
-(1) Méretétől függően a fájlt beolvasod vagy egyben, vagy végigiterálsz rajta soronként.
-(2) Minden sort szétbontasz szavakra
string.Split(...)]
.A string.Split(...) -et úgy paraméterezed, hogy pontot-vesszőt-szóközt dobjon. (sokat nem számít, de gyorsítja a köv pontot)
-(3) Minden egyes szóra leellenőrzöd, hogy az adott szó tartalmazza-e a keresett szót:
string.Contains(string, string, StringComparision)
Ha igen, növeled a számlálódat. Kisbetű-nagybetűt érdemes figyelmen kívül hagyni, illetve a regionális opciókkal is lehet esetleg játszani (nem tudom érdemes-e). Ehhez a StringComparison enum paramétert állítod be ahogy szeretnéd (ignore case legyen beállítva).
A módszer jól fog működni addig amíg nem akarod azt is nyilván tartani, ha a keresett szó többször szerepelt némely szóban. (lalala - la, 3x).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Időjárás topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Revolut
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nők, nőügyek (18+)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest