Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Menő ez az immediate window!

Új nap, új érettségi. Most a 2009 májusi, idegennyelvűt csináltam. Látni fogjátok, hogy az 5. feladat nem a legszebben sikerült, arra szeretnék kérni, valami tuti ötletet, ha szabad a mester uraktól
. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?Amúgy tök durva, sokkal jobban lázba hoz most már egy programozás feladat, mint egy matek, illetve az is érdekes, hogy szerintem, amikor sikerül megoldani egy feladatot, akkor ezerszer jobb érzés fog el, mintha matekból kiszámolnék, egy függvény alatti területet, vagy bármi mást

http://pastebin.com/ZpzA13jc
http://www.jos.hu/down/ErProg/Automata.pdf
Köszönöm szépen,
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- DJI SPARK SUNRISE YELLOW DRONE SOK KIEGÉSZÍTŐVEL ELADÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?