Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Menő ez az immediate window!

Új nap, új érettségi. Most a 2009 májusi, idegennyelvűt csináltam. Látni fogjátok, hogy az 5. feladat nem a legszebben sikerült, arra szeretnék kérni, valami tuti ötletet, ha szabad a mester uraktól
. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?Amúgy tök durva, sokkal jobban lázba hoz most már egy programozás feladat, mint egy matek, illetve az is érdekes, hogy szerintem, amikor sikerül megoldani egy feladatot, akkor ezerszer jobb érzés fog el, mintha matekból kiszámolnék, egy függvény alatti területet, vagy bármi mást

http://pastebin.com/ZpzA13jc
http://www.jos.hu/down/ErProg/Automata.pdf
Köszönöm szépen,
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Spórolós topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Lenovo ThinkPAD 15 GEN2 / Intel core i5-11generáció / 16gb DDR4 ram / 512gb NvMe SSD / WIN11
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Dell XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 5 125H 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Illetve az utolsó feladat valamiért nem tetszik neki, mert a kimeneti állományban, csak a nem volt elég pénzeseket írja ki, és szerintem azt is elindexelve.
Ja, és még ilyennel nem találkoztam, de ez a Tabulátoros elválasztás, hogy működik?