- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
atti1848 #2907 üzenetére
Ha ezt egy kicssit továbbfejleszted úgy hogy a képek nem látszanak alapból és a buttonok helyett checkboxot használsz button formában gyakorlatilag memóriajátékot csinálsz - szerintem ez már elég lehet a kettesért. De ha már ötletek - tag mezőbe ne magát a képet rakd be, hanem csinálj egy List<Image> - et, amiből csak az indexet teszed bele a Tag-be. Jobban is néz ki, és szerintem jobban is értékeli a tanerő.
Tipp: esemény kezelésnél ne buttononként generálj kezelő eseményt, hanem csak egyet csinálj, ami az összes button eseményét lekezeli. Bár jobban belegondolva szerintem már neked is eszedbe jutott, amikor kipattant az ötlet
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest