Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
átneveztetnénk mondjuk "C# programozás"-ra vagy ehhez hasonlóra
Szerintem ez valóban jobb lenne, hiszen a Visual studio.net nem csak c#-ot tartalmaz, és természetesen c# sem csak a Visual studio.net-ben van.
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazad van általánosítottam, de munka mellett egyetemre is járok, így van bőven rálátásom a mostani generációra is.. ezért vettem a bátorságot.
Ezek a sztereotípiák pedig azért születnek, mert míg 20 éve értettek hozzá pár 10e-en. Abból akadt 1-2 kókler, addig mára ez a szám megfordult és a pár 10e-ből van 1-2, aki ért hozzá. Igaz ez talán abból is fakad, hogy mára sokkal rétegeltebbek lettek a területek és sokan a nem a tudásuknak megfelelőt választják ki.Hibás gondolatok születhetnek belőle, ha valaki mást is belelát. Amit én írtam ettől függetlenül az élet, erre tart a fejlődés. Ha megfigyeled a mondatom - Bizony a mai generáció már mindent "instant get" akar.- nem degradálás van benne, persze bőven lehetne felhozni.
Tényleg nem akarom a fejlődés irányát boncolgatni, de tudósok használják ezeket a szavakat - igaz, hogy is merném én tenni? -, ettől még nem érzem úgy, hogy az én hibám lenne, ha mást értesz alatt ahhoz képest, amit írok.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Peugeot, Citroën topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest