- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Összeakadtam egy olyan problémával, hogy csak pislogok rá. VS2015 nem hajlandó települni. Nem találtam a problémának relevánsabb topic-ot, talán modik elnézik nekem.
Legacy fejlesztéshez vs2015 update 3 kell nekem. Microsoft oldalon találtam letöltést valami azure dev programba bejelentkezés után archívumban (másutt már nem volt meg). Ezeket tudtam leszedni:
en_visual_studio_2015_shell_isolated_x86_dvd_9fda4a05.iso
341 megamu_visual_studio_2015_update_3_x86_x64_dvd_8923065.iso
6225 megaAz OS win10 2004-es. Felmountolom az első iso-t, telepítőt elindítom, feltelepül minden, szuper. És pislogok, hogy oké, de hogyan indítom el? Asztalon nincs kint ikon. Start menüben nincsen ikon. Kotrom microsoft oldalt, és azt találom, hogy végső soron ott az exe, csináljak róla kézileg indító ikont. Ez az exe:
C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 14.0\Common7\IDE\devenv.exe
Az az exe nem létezik. Nincsen ott olyan abban a mappában. Néztem a support page-en, elvileg vs2015 támogatva van win10 alatt. Teljesen csak nem kellene kukásnak lennie.
Létezik valahol vs2015 "normális" install csomag (ami indulni is fog)? Vagy a jelenség normális és csak van a vs2015-nek valami heppje, amit tudnom kellene?
A témában bármilyen segítségnek örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest