- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Kérlek ne nevessetek ki, még most ismerkedem a C#-al. Szóval szeretnék csinálni egy menüvel rendelkező programot visual studio 2019-ben, windows forms app-ként (net framework).
Eljutok odáig, hogy csinálok egy menustrip-et, hozzáadom a kívánt menüket, amikben évszámok is vannak. pl 2015, 2016, ... 2021.
De azt akarom elérni, hogy az adott menüben jövőre 1-el nagyobb évszám jelenjen meg. Ezt meg is tudom csinálni azzal, hogy beírom az adott menü elemének, hogy vonja ki az adott évet a mostaniból.
Pl this.toolStripMenuItem7.Text = System.DateTime.Today.AddYears(-1).ToString("yyyy");
De ha átváltok designer nézetből egy másikba, majd vissza designer nézetbe akkor ezt az előző sort átírja 2020-ra és törli azt. Hogyan lehetne elérni azt, hogy ne írja át az adott évre, hanem megmaradjon az hosszú formában?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Magisk
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest