- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Atomantiii #9485 üzenetére
Nem fogod megbánni
Én még egy korai verzióján tanultam meg a C# alapokat (úgy, hogy már egyéb programnyelvből - delphi, php - voltak alapjaim).
Bár nem vagyok programozó, sőt, de C#-ban egy komplett kis utazási irodai rendszert készítettem úgy 5-6 év alatt, webes szinkronnal, mögöttes MySQL adatbázissal, 3-4 alkalmazott egyidejű használatára. Működött, de azóta lettek jobbak a piacon, különben még ma is működne, és ha én is ott dolgoznékAz jó, ha a konzolos alapok már megvannak, sőt, az is, ha esetleg korábbról más programozási nyelvi alapok is vannak, hisz akkor sokkal könnyebb egy új nyelvet elsajátítani.
Nézd, csak hogy tudd, nem vicceltem
-
Keem1
veterán
válasz
Atomantiii #9483 üzenetére
Ez esetben nem ártana egy C# alapok könyvet forgatni, ugyanis a *.designer.cs fájlokat az editor módosítja, nyilván a form vizuális módosításakor felülírja amit kézzel bele szerkesztesz.
Ez [link] egy elég jó alapot adó könyv, ha magyarul kellene ajánlani valamit.
Ja, és még egy jó tanács: egy új nyelv elsajátítását nem GUI programmal kezdjük, hanem konzolossal. Ha már mennek az alapok, alap programozási dolgok, objektumok, iterációk, öröklődés, streamek, stb, jöhet a gui
Ez azért is fontos, mivel akkor érsz el jó eredményt, ha tudod, mit csinál a vizuális editor egy gomb felhelyezésekor. Hisz mögötte az is kód. Akkor tanultad meg jól, ha már megy akár notepadból is egy form és a rajta lévő controlok felrakása kódból. -
martonx
veterán
válasz
Atomantiii #9481 üzenetére
Évtizedek óta nem winforms-oztam, de szvsz a *.designer.cs fileokat nem szabadna módosítani. Szóval rosszul álltál neki, rossz helyen módosítasz.
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii #9478 üzenetére
Ezt a sort pontosan hova írod be?
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Atomantiii #9478 üzenetére
Nem biztos, hogy értem a problémát.
Csak a designer-ben van gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest