- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kérdésem, amire magyarázatot szeretnék kapni hogy miért van ez.
Dolgozok egy idáig már 3 winform-os project-en. Amikor a 3. form-on kezdtem el dolgozni, átmenetileg átírtam a Program.cs-ben az Application.Run sorban arra a 3. form-ra hogy rögtön azt lássam.
Ma pedig végletesnek tituláltam a 3. form-ot és leprogramoztam az adatátvitel egy részét a 3. form-ra. Majd visszaírom a Program.cs-ben arra a fő ablakra. (Nos, valójában a főablak az induláskor elrejtve magát, mert behoz egy kisebb ablakot és azt leokézva felfedi magát a főablak a kisablakban megadott adatok átvitelével a főablakba.)
És azt láttam hogy egyszerűen nem akart elindulni a főform! (BlackjackWF) hajamat téptem, hiába tettem breakpoint-okat, de aztán meglepve rájöttem hogy... (kép alább)
És nem értem miért... Új típusú WinForm változó más névvel a welcomeform (a kisablak) alatt és mégis ez a 3. form megakadályozza főablak megjelenését!
Nem értem hogy miért és milyen programnyelvi utasítási szabályok alapján történik az, amit még a Debugger se mond el, sok-sok breakpointtal sem?!
Mindenesetre megnyugodtam, hiszen, ha nincs az a sor, szépen elindul a főablak, de ha aktív e sor, itt, akkor kapufa...Lehet hogy azt a sort jobb abba a button click event blokkjába helyezni, ahol megnyilna a 3. form...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest