Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
A Task-on már én is agyaltam, de amikor próbálkoztam, valahogy nem jött össze.
Tessék, ez így működik, gyakorlatilag semmit sem változtattam azon amit bemásoltál. (net framework 4.7.2 + ASP net core 2.1)
A Console.Readkey(). tartja életben a main thredet, az pedig közvetve a webservice-t. élesben nyilván a console.Readkey helyett valami olyan szerver metódusod lesz, ami sosem ér véget, ezáltal a backgroundban futó futó webservice is életben marad.
szerk (ne az IIS profillal futtasd)
public class Program{static Task _webService;public static async Task Main(string[] args){Debug.WriteLine("WebGUI Teszt");_webService = StartWebGui();Console.ReadKey();}static async Task StartWebGui(){var hostBuilder = new WebHostBuilder().UseKestrel().UseStartup<Startup>().UseUrls("http://localhost:808/").Build();await hostBuilder.RunAsync();}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Macbook Air 13" M1 A2337 (2022.07.04.) 81 ciklusos 98% akku
- Yamaha FG700MS Akusztikus Gitár
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest