- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx #9297 üzenetére
Ezen már sokat gondolkodtam, de sok Nugetes motyóm nem kompatibilis vele. Pl. az SQLite (System.Data.Sqlite) sem, ARM-re nem volt 4.5-re sem, de oda simán fordítottam egyet az eszközön forráskódból. .Net Core-ra viszont eddig még nem sikerült.
(#9298) joysefke:
A Task-on már én is agyaltam, de amikor próbálkoztam, valahogy nem jött össze. Már nem emlékszem, hogy egy statikus metódussal gyűlt-e meg a baja, vagy azon aztán átlendültem és máshol akadtam el. Aztán végül a Bgwk lett az első, ami működött.Sajnos nem vagyok programozó, csak egy lelkes amatőr, így ha valahol elakadok, hajlamos vagyok rövidebb utat választani
Viszont a C#-ot szeretem, így néha olyan célra is ezt választom, ami szkriptnyelvből, Powershellből is megoldható lenne (melyekhez még a C#-hoz képest is kevésbé mozgok otthonosan).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest